BEHANDLINGAR

Skalp micropigmentering - SMP / Hårsimulering 
Har du väldigt tunt hår, höga vikar eller kanske ett hårfäste som flyttats bakåt? SMP är en teknik där jag skapar illusionen av hår med hjälp av små "tatuerade" prickar. Detta ger dig utseendet av en tät rakad frisyr samt hårlinjen tillbaka. Det är snyggast att hålla en rakad frisyr, då blir SMP-teknikens resultat som bäst.
Alla kunder har olika önskemål och därför anpassas varje behandling i form av val av teknik, hårlinje och färg utefter varje enskild person.
Resultatet är väldigt naturligt och det är till och med svårt att se på nära håll om det är riktigt hår eller ej.
Det krävs minst 2 behandlingar, ibland även 3 och dessa görs med ca en veckas mellanrum (ingår i priset). Detta betyder att du har ett färdigt resultat inom en månad. En hårtransplantation är mycket kostsam (ca 50 000 kr/område), plågsam och det tar 6-12 mån innan färdigt resultat syns. Samt att du ofta behöver göra flera stycken. Resultatet är ofta en gles frisyr och ett fult ärr i nacken. Välj därför istället SMP, du sparar både pengar, tid och får en ny cool look redan efter första besöket.

Resultatet håller i flera år, exakt hur länge beror på hudtyp och hur du sköter din pigmentering. Det går bra att boka in en touch up med några års mellanrum, specialpris erbjuds då.

Inför behandlingen ska du vara nyduschad och huvudet ska vara helt rakat (med maskin EJ hyvel), och gärna inte för torrt, smörj därför in huvudet efter rakning. Du kommer att vara lite röd direkt efter behandlingen men det lägger sig på 1-2 dagar. Andra besöket sker ofta inom 7-10 dagar. Var försiktig med sol och träning de första 7 dagarna. Mer information om behandlingen och eftervård får du vid en konsultation.
Jag kan även hjälpa till med att kamouflera ärr efter ex en hårtransplantation.

3D ögonbryn (stråteknik)
3D bryn gjorda med stråteknik innebär att jag skapar bryn som ser så naturliga ut som möjligt. Fyller i där det kanske fattas strån och formar bryn som passar just ditt ansikte. Pigmenten (färgerna) blandas och anpassas för att passa just din hudtyp, ögonfärg och hårfärg. 3D ögonbryn passar inte de med oljig hy, stora porer, ytliga blodkärl eller djupa rynkor i brynen, strecken kan flyta ut och bli suddiga (puderögonbryn är ett bättre alternativ i så fall). 

Puder & ombré ögonbryn
Puder ögonbryn är ett helt ifyllt bryn som jag skapar genom att skugga in färgen i brynformen alltså inga streck/strån som vid 3D. Det går även att reglera hur pass mörka ögonbryn du vill ha genom att skugga mer eller mindre. Det går även att skapa en ombréeffekt där början och slutet av brynen är ljusare än på mitten vilket ger brynet ett mjukare utseende. Med puderbryn kan man även kamouflera en gammal ögonbrynstatuering. (Maila en bild om du har en tatuering som är gjord på annan salong). Hållbarheten är upp till 5 år men påfyllning sker vanligtvis mellan 1-2 år beroende på hudtyp.  

Lashliner /fransmarkering uppe
Markerar ögonen och får fransarna att se fylligare ut. Tatueringen görs precis intill den övre ögonfransraden. 

Lashliner /fransmarkering nere
Genom en exakt markering i ögonfranslinjen ges dina ögon en fin inramning som förstorar och öppnar upp ögonen. 

Lashliner /fransmarkering uppe & nere
Passar dig som vill ha en lite tydligare inramning av ögat. Perfekt till dig som inte vill slösa tid på att sminka dig. Tänk vad härligt att vakna upp med sminkade och pigga ögon varje morgon.  

Inliner (vit) 
Vid denna behandling lägger jag en vit linje innanför den nedre franskanten vilket ger ögat en mer pigg och öppen look. 

Läppar intonad kontur 
En tydlig läppkontur som sedan tonas in i din naturliga läppfärg. Konturen kan läggas precis vid din naturliga läppkontur eller strax utanför om så önskas för att förstora läpparna något. 

Lip Blush
Lip Blush, här ändrar jag inte på formen på dina läppar utan fyller på med mer färg som ger läpparna en snygg "blush" som ser fräscht ut.

Läppar hela
Samma pigment tatueras på hela läpparna

Läppar 3D eller ombré
Här skapar jag olika nyanser, det mörkast pigmentet ytterst och sedan arbetar jag mig inåt på läppen och avslutar med den ljusaste nyansen. Denna teknik gör så att läpparna ser fylligare ut. 

Fräknar
Att tatuera in fräknar har blivit mycket populärt de senaste åren, det ger en fräsch look hela året. 

Kropptatuering
En tatuering som tatueras på kroppen, max 20 cm.