INREDNING & STYLING

Efter över 12 år i inredningsbranschen och med mitt stora intresse för inredning och design ger jag dig som kund en trygghet i att anlita just mig. Jag kommer med nya spännande inredningsidéer för ditt hem eller varför inte för din arbetsplats. Att skapa en personlig känsla där du ska leva och må bra är viktigt för mig!

TJÄNSTER

Inredning i hemmet

Vi påverkas mycket av färger och ljus, därför är valet av rätt inredning viktigt för att vi ska känna harmoni i våra hem. Min uppgift är att skapa ett unikt hem för just dig, allt efter personliga behov och önskemål. Jag kommer med nya idéer hur vi kan ändra om och uppdatera din inredning. Hjälper dig att inreda ditt hem så det känns harmoniskt och behagligt för just dig.

Inredning på arbetsplatsen
Som företag är det viktigt hur man profilerar sig gentemot sina kunder. Hur ser det ut i er entré, i era konferenslokaler och i ert lunchrum? Forskning har visat att en harmonisk arbetsplats där färger och material är genomtänkta avspeglar sig i en lugnare och gladare personal som kan bemöta kunderna på bästa sätt.

Mentorsamtal 

För dig som funderar på att starta eget företag inom inredning och styling. Genom mina 10 år som egenföretagare i inredningsbranschen har jag samlat på mig mycket kunskap, tips och råd. Kunskap kommer genom erfarenhet vilket gör att det många gånger känns svårt i början. Hade själv önskat att jag hade haft någon att fråga när jag startade upp för 12 år sedan. Frågorna är ofta så så många, låt mig hjälpa till!


PRISER

Mentorsamtal

Denna tjänst vänder sig till dig som funderar på eller redan har startat eget företag inom inredning- och stylingbranschen. Jag delar med mig av min kunskap, ger tips och goda råd. Kunskap som jag har skaffat mig under mina 10 år som egenföretagare i branschen.
Pris: 1 500 kr/samtal (1 tim)


Stylingkonsultation inför försäljning av bostad

Personligt möte, genomgång av hela bostaden samt en personlig checklista att följa efteråt. 
Pris:  Villa 2250 kr (1,5 tim)
Pris: Lägenhet 1750 kr (1 tim)


Konsultation
Detta är vårt första möte och tillsammans går vi igenom dina/era önskemål och behov. Vi diskuterar olika alternativ och lösningar samt att jag presenterar mina olika tjänster, förklarar skillnaden mellan dem och föreslår vad jag tror skulle passa just er. Väljer ni sedan att anlita mig räknas priset för konsultationen in i den nya tjänsten.
Pris: 1 500 kr (1 tim hos kund)*

Inspirationsmöte

Även om du känner att du vill inreda efter egna idéer, vill jag rekommendera ett inspirationsmöte. Jag kommer då hem till dig i ditt hem och har ett möte där vi går igenom det eller de rum som ska inredas. Lyssnar på dina idéer och fungerar som ett bollplank. Meningen är att du ska få en chans att se ditt hem med nya ögon. Du får sen tips om färgsättning, ljussättning, möblering, textilier eller vad som nu är aktuellt för rummet. Du får även praktiska tips om hur du bäst genomför arbetet. Jag har alltid med mig inspirationsmaterial i form av bilder och färgkartor vilket gör det lättare att beskriva olika idéer.
 Pris: 4 000 kr
(2 tim hos kund samt tid för förberedelse inför vårt möte)*PRISER

Kollage

För att du bäst ska kunna minnas vad vi gemensamt har kommit fram till, och när som helst kunna plocka fram den känsla och den stil du vill inreda rummet i, ger jag dig ett förslag i form av ett enklare kollage. Där kan du se vilka färger, lampor, textilier, möbler m.m. som är tänkt att hjälpa till att skapa den stil och den atmosfär rummet ska inredas i. Kollaget blir en bra arbetsplan för hur du sen själv kan skapa ditt nya favoritrum.
Pris: från 6 000 kr/rum*

Kollage och inköpslista

Här ingår ett mer detaljerat kollage där du kan se exakt vilka färgnummer, tapeter, tyger, möbler och andra inredningsdetaljer som är tänkt samt en inköpslista. Listan gör det enkelt för dig att själv sköta inköpen för att sedan kunna skapa den miljö som du och din inredare har arbetat fram tillsammans.
Pris: från 7 500 kr/rum*

Projektledd inredning

Här ingår samtliga delar från de andra paketen, men jag genomför dessutom hela projektet och ser till att rummets utseende och känsla blir så som kollaget visar – eller efter ditt godkännande.
Pris: Mot offert*

Offentlig miljö

Den offentliga miljön är mycket viktig då den ska signalera företagets image och varumärke. Redan i entrén ska vi visa vilka vi är och vad vi står för. Men förutom att miljön bör kommunicera väl med kunderna så ska den även få personalen att trivas och arbeta utan en massa störande moment. För att uppnå allt detta kan man behöva ta ett lite större grepp på planlösning och inredning, men ibland är allt som behövs ett litet ansiktslyft. Vad kan jag hjälpa er med? 

Pris: Mot offert*

*Avstånd utöver 3 mil (30 minuter) enkel resa debiteras extra, räknas från mitt kontor i Knivsta.

OBS!
AVBOKNING SENARE ÄN 24 TIMMAR FÖRE BOKAT INSPIRATIONSMÖTE, KONSULTATION, STYLINGKONSULTATION OCH MENTORSAMTAL DEBITERAS 100% AV PRISET. 

- Tack för att du respekterar min tid.


För att se en del av mina tidigare projekt gå in på min sida på HOUZZ

Petra Hedin 

inredare & stylist 
Maila gärna för vidare kontakt