OM FÖRETAGET

Petra Hedin heter jag och det är mig du får träffa när du väljer PETRA OF SWEDEN AB.

Mina tjänster är kosmetisk tatuering, SMP, tatueringsborttagning, kamouflage av ärr och bristningar, kroppstatueringar (små) och browlift. 

Arbetar även som inredare och stylist sedan 12 år tillbaka. 

* Har du väldigt tunt hår, höga vikar eller kanske ett hårfäste som dragit sig bakåt? Då är det oftast snyggast med en kortklippt frisyr. SMP är en pigmenteringsteknik där man skapar illusionen av hår med hjälp av små "tatuerade" prickar s.k. hårsimulering. Detta ger dig utseendet av en tät frisyr samt ger dig hårlinjen tillbaka.

* Är du trött på att stå och fylla i ögonbrynen varje morgon, eller har en eyeliner som smetar ut under dagen. Kanske vill du slippa att ta på nytt läppstift efter varje måltid? Då är kosmetisk tatuering något för dig! Du ser fräsch ut redan när du kliver upp ur sängen på morgonen, efter träningspasset och oavsett om det regnar eller blåser ute. Ingen dag blir en dålig sminkdag.

* Jag arbetar med en elektrisk tatueringsmaskin anpassad för just kosmetisk tatuering, detta är en skonsam teknik som inte skadar huden. Jag är extremt noggrann, har ett vant öga för detaljer och tatuerar mina kunder så att resultatet ska se så naturligt ut som möjligt.

Jag erbjuder även tatueringsborttagning med saltlösning - Saline Tattoo Removal. Läs mer under "Frågor & Svar"

* Önskar du hjälp med inredning och styling? Läs mer under fliken "Inredning & stylingtjänster"

Via BokaDirekt kan du boka tid för SMP, kosmetisk tatuering, tatueringsborttagning, kroppstatuering, kamouflage och browlift. 

För inredning- och stylingtjänster går det bra att maila för kontakt.