OM FÖRETAGET

Petra Hedin heter jag och det är mig du får träffa när du väljer PETRA OF SWEDEN AB.

Mina tjänster är kosmetisk tatuering, SMP och browlift men arbetar även som inredare och stylist sedan 12 år tillbaka. 

* Har du väldigt tunt hår, höga vikar eller kanske ett hårfäste som dragit sig bakåt? Då är det oftast snyggast med en rakad frisyr. SMP är en pigmenteringsteknik där jag skapar illusionen av hår med hjälp av små "tatuerade" prickar s.k. hårsimulering. Detta ger dig utseendet av en tät rakad frisyr samt ger dig hårlinjen tillbaka.

* Är du trött på att stå och fylla i ögonbrynen varje morgon, eller har en eyeliner som smetar ut under dagen. Kanske vill du slippa att ta på nytt läppstift efter varje måltid? Då är kosmetisk tatuering något för dig! Du ser fräsch ut redan när du kliver upp ur sängen på morgonen, efter träningspasset och oavsett om det regnar eller blåser ute. Ingen dag blir en dålig sminkdag.

* Jag arbetar med en elektrisk tatueringsmaskin anpassad för just kosmetisk tatuering. Detta är en mer skonsam teknik och resultatet håller längre. Jag gör alltså inte microblading som är en manuell teknik där fina snitt görs med en skalpell och färgen pressas ner i huden. Jag är noggrann och har ett vant öga för detaljer. Jag tatuerar mina kunder så att resultatet ska se så naturligt ut som möjligt.

* Önskar du hjälp med inredning och styling? Läs mer under fliken "Inredning & stylingtjänster"


Välkommen!

Via BokaDirekt kan du boka tid för SMP, kosmetisk tatuering, kroppstatuering och browlift. För inredning- och stylingtjänster går det bra att maila för kontakt.