OM FÖRETAGET

Petra Hedin heter jag och det är mig du får träffa när du väljer att komma till PETRA OF SWEDEN AB.

Har du väldigt tunt hår, höga vikar eller kanske ett hårfäste som dragit sig bakåt? Då är det oftast snyggast med en rakad frisyr. SMP är en pigmenteringsteknik där jag skapar illusionen av hår med hjälp av små "tatuerade" prickar. Detta ger dig utseendet av en tät rakad frisyr samt ger dig hårlinjen tillbaka.

Jag arbetar med en elektrisk tatueringsmaskin anpassad för just kosmetisk tatuering. Detta är en mer skonsam teknik och resultatet håller längre. Jag gör alltså inte microblading som är en manuell teknik där fina snitt görs med en skalpell och färgen pressas ner i huden. Jag är noggrann och har ett vant öga för detaljer. Jag tatuerar mina kunder så att resultatet ska se så naturligt ut som möjligt. Med 3D tekniken för både ögonbryn och läppar går det att få ett helt fantastiskt naturtroget resultat.

Är du trött på att stå och fylla i ögonbrynen varje morgon, eller att försöka få till den där perfekta läpp- eller eyelinerlinjen? Då är kosmetisk tatuering något för dig. Du kommer att se fräsch ut redan när du kliver upp ur sängen, efter träningspasset , när ögonen rinner eller synen gör det svårt att sminka sig. 


Välkommen!