OM petra of sweden

Petra Hedin heter jag och jag är grundare till PETRA OF SWEDEN AB. 

Mina utbildningar inom kosmetisk tatuering och medicinsk tatuering har jag utfört hos några av världens ledande artister inom varje område. Mina SMP utbildare kallar mig deras "SMP QUEEN". Jag har arbetat med kosmetisk tatuering sedan 2016.

På min BokaDirekt kan ni läsa över 180 olika recensioner från mina kunder, jag har 5/5 stjärnor. Jag älskar verkligen mitt yrke och är så tacksam för alla fina möten med alla jag får förtroendet att behandla.

När jag tatuerar vill jag skapa ett så naturligt resultat som möjligt. Det ska knappt synas att det är en tatuering utan bara grymt snygga ögonbryn, läppar, SMP etc.

(Jag tar rekvisitioner från Landstinget)


* Har du väldigt tunt hår, höga vikar eller kanske ett hårfäste som dragit sig bakåt? SMP är en avancerad pigmenteringsteknik där man under flera besök skapar illusionen av hår med hjälp av små tatuerade ”prickar” s.k. hårsimulering. Detta ger dig utseendet av en tät frisyr samt ger dig hårlinjen tillbaka.

* Är du trött på att stå och fylla i ögonbrynen varje morgon, eller har en eyeliner som smetar ut under dagen. Kanske vill du slippa att ta på nytt läppstift efter varje måltid? Då är kosmetisk tatuering något för dig! Du ser fräsch ut redan när du kliver upp ur sängen på morgonen, efter träningspasset och oavsett om det regnar eller blåser ute. Ingen dag blir en dålig sminkdag.

* Jag arbetar med en elektrisk tatueringsmaskin anpassad för just kosmetisk tatuering, detta är en skonsam teknik som inte skadar huden. Jag är extremt noggrann, har ett vant öga för detaljer och tatuerar mina kunder så att resultatet ska se så naturligt ut som möjligt.

Jag erbjuder även tatueringsborttagning med saltlösning - Saline Tattoo Removal. Läs mer under "Frågor & Svar"

* Önskar du hjälp med inredning och styling? Läs mer under fliken "Inredning & stylingtjänster"

Boka din tid via min BokaDirekt