recensioner

Professionellt och trevligt bemötande varje gång. Snygga bryn får man oxå.
Cajsa L.
Så trevlig stund. Petra är helt underbar och jag är så nöjd med mina bryn. Kommer garanterat tillbaka. 
Jenny H.

Redan från första mailkontakt kring SMP fick jag ett stort förtroende för Petra. Tålmodigt och informativt tog hon mig igenom processen och vad som väntade.
Väl på plats så möttes jag av en supertrevlig, proffsig och förtroendeingivande person. Tre behandlingar senare så överträffar resultatet alla mina förväntningar.
Tack Petra!
- K.N.

Mycket professionellt utfört arbete och fint bemötande.
- Adele de Waard-GidgeMycket proffesionellt och så nöjd med arbetet. Rekommenderas varmt. 
- Maria Rosenlund


Petra är grymt duktig och ser vilken form och färg som passar just dig. Jag är supernöjd med mina nya snygga ögonbryn.
- Therése Kargar


Superduktig och noggrann. Så värt pengarna att göra både ögonbryn och lashliner. Att mötas av ett ”piggt” ansikte varje morgon är en skön grund för en lätt vardagsmakeup. Luta er tillbaka och låt Petra göra livet lite lättare.
- Mia Wallinder


Fantastiskt proffsig och supertrevlig! Väldigt nöjd med första besöket (och fler ska det bli)
- Matilda Björkegren


Jag har genom hela processen, från konsultationen och alla tre besöken känt mig trygg i Petras händer. Hon är tydlig, professionell, kunnig och mycket trevlig i sitt bemötande. Slutresultatet av min skalptatuering är över förväntan, jag känner mig som en ny och lyckligare person. Önskar bara att jag gjort min SMP-behandling tidigare :)
- Mohammad Reslan


Det här är en behandling som jag har tänkt på länge och jag har under hela processen känt mig väldigt trygg. Petra är väldigt noggrann, förklarar tydligt hur behandlingen ska gå till och vilka förväntningar jag kunde ha. Resultatet är bättre än jag tänkt mig och jag ångrar inte för en sekund att jag gjorde SMP. Bästa beslutet!
- Mr X


Så skönt att inte behöva lägga tid på att måla brynen varje morgon. Sparar massor av tid verkligen! Supertrevlig tjej som är noggrann och behandlingen kändes väldigt trygg. Superduktig och noggrann. Rekommenderar!
- Mimmi Persson


Så nöjd med mina bryn och ögon. Kan absolut rekommendera Petra. Tänk inte utan boka och få det gjort. Du kommer inte ångra dig. En Egen tid hos den bästa på Egentid Skönhetsstudio!
- Lotta Westlund


 1000-tack, jag är såååååå nöjd!
-  Emilia Näktergal


Tack Petra! Är så nöjd! Du har blicken för hur det ska vara! Ville ha en naturlig look för att sedan till fest kunna "styla" till det, och det är vad jag har fått. Vilket fantastiskt resultat det blev!
- Sara K


Har länge haft ett fult ärr i nacken efter en hårtransplantation. Efter bara två behandlingar med SMP så syns det knappt. Rekommenderar Petra of Sweden alla gånger. Professionell, noggrann och ett öga för detaljer.  
- Jonas


Har tatuerat min eyeliner hos bästa Petra, använder nu bara mascara, Så skönt och tidssparande. Mycket nöjd! 
- Sofia D

Över 200 recensioner hittar ni på BokaDirekt, klicka HÄR