Utbildning Skalp Micropigmentering

Den SMP utbildning jag erbjuder, skiljer sig en hel del från övriga utbildningar som just nu finns på marknaden. Dels är jag kvinna och har ett annat tänk kring mina behandlingar. Jag har även en bakgrund från kosmetisk tatuering (ögonbryn, läppar, eyeliner etc), samt medicinsk tatuering (ärr och bristningar). Detta har gett mig ett annat perspektiv och tänk kring hur jag arbetar med en SMP behandling.

Det är extremt viktigt att veta hur man bäst jobbar MED huden och inte EMOT den.

Jag tänker alltid på ett långsiktigt resultat och att man måste vara realistisk när man arbetar med ett levande organ, nämligen HUDEN.

I min utbildning får du lära dig att skapa en naturlig SMP som har en mjuk hårlinje och fejdar av snyggt genom åren.

Under utbildningen får du även testa olika modeller på maskiner så du vet vilken maskin som passar DIG bäst. Det ingår därför ingen maskin i utbildningen för jag vill att du ska kunna testa dig fram till din favorit.

Utbildningen hålls i min studio i Uppsala, den är uppdelad i två vardagar, tid 10:00-15:00.

Pris: 39 500 kr exkl. moms

(Delbetalning möjlig med Klarna)

Maila ditt intresse till info@petraofsweden.se

DAG 1

 • Vad är SMP?
 • Att genomföra en konsultation
 • Inköp
 • Nålar och maskiner
 • Göra i ordning arbetsstationen
 • Innan du påbörjar en behandling
 • Efter avslutad behandling, eftervård
 • Marknadsföring
 • Priser och betalning
 • Praktisk övning

DAG 2

 • Olika hudtyper
 • Olika ärrtyper
 • Behandlingsområden och fejdning
 • Bra och dålig SMP
 • Hårtransplantation vs SMP
 • Densitet längre hår
 • Mixa pigment
 • Praktisk övning
 • Diplom
WhatsApp Image 2024 02 10 at 6.43.45 PM 1