BEHANDLINGAR

Skalp micropigmentering / SMP / Hårsimulering / Hårpigmentering / Mikropigmentering / Hårtatuering
Har du drabbats av håravfall, har du väldigt tunt hår, höga vikar eller kanske ett hårfäste som flyttats bakåt? SMP är en teknik där jag skapar illusionen av hår med hjälp av små ”tatuerade” prickar. Detta ger dig utseendet av en tätare frisyr samt hårlinjen tillbaka. Har du tappat mycket hår är det snyggast att hålla en kort (rakad) frisyr, då blir SMP-teknikens resultat som bäst.

Alla har olika önskemål och därför anpassas varje behandling i form av val av teknik, hårlinje och färg utefter varje enskild person. Resultatet är väldigt naturligt och det är till och med svårt att se på nära håll om det är riktigt hår eller ej.

Det krävs minst 3 behandlingar, ibland även 4 och dessa görs med en-två veckors mellanrum. Detta betyder att du har ett färdigt resultat inom mindre än två månader. En hårtransplantation är mycket kostsam (ca 50 000 kr/område), plågsam och det tar 6-12 mån innan färdigt resultat syns. Samt att du ofta behöver göra flera stycken. Resultatet är ofta en gles frisyr och ett fult ärr i nacken. Välj därför istället SMP, du sparar både pengar, tid och får en ny cool look redan efter första besöket.

Resultatet håller i flera år, exakt hur länge beror på hudtyp och hur du sköter din pigmentering. Det går bra att boka in en touch up med något års mellanrum, specialpris erbjuds då. Jag kan även hjälpa till med att kamouflera ärr efter ex en hårtransplantation, fylla i vikar/flikar, hårlinje samt skägg. 

ISR – Inkless Strech mark Revision (behandling av bristningar)
Genom att arbeta med ett speciellt serum framtagna för just behandling av bristningar kan jag göra dem nästintill osynliga. Behandlingen kräver ofta flera besök. Att få en bristning att självläka är alltid den absolut bästa behandlingsmetoden.

Kamouflage av ärr (på kroppen)
Med avancerad pigment som blandas och anpassas efter din hudton kan jag kamouflera ärr efter operation, självskada, olycka, brännskada etc. 

Lashliner /fransmarkering uppe
Markerar ögonen och får fransarna att se fylligare ut. Tatueringen görs precis intill den övre ögonfransraden.

Sotad eyeliner 
Markerar ögonen och får fransarna att se fylligare ut samt ger en mjuk och fin skuggad vinge som öppnar upp ögat.  

Klassisk eyeliner
En klassisk eyeliner som markerar ögonen och får fransarna att se fylligare ut samt ger en sminkad look. Bredd och längd på vinge kan varieras.

Puderbryn/Powder brows
Puderbryn är ett mjukt skuggat bryn som man skapar genom att skugga in färgen i brynformen. Små små pixlar skapar ett mjukt bryn som ger en fin inramning i ansiktet och ser väldigt naturliga ut. Det går även att reglera hur pass mörka ögonbryn du vill ha genom att skugga mer eller mindre. Passar alla hudtyper och håller längre än 3D bryn. Med puderbryn kan man även kamouflera en gammal ögonbrynstatuering. (Maila en bild om du har en tatuering som är gjord på annan salong). 

Hållbarheten är upp till 5 år men påfyllning sker vanligtvis mellan 1-2 år beroende på hudtyp. 

Lip Blush
Lip Blush, här ändrar jag inte på formen på dina läppar utan fyller på med pigment som ger läpparna en snygg ”blush” som ser ungdomlig och fräscht ut. Konturen på läpparna blir även tydligare. 

Läppar hela
Samma pigment tatueras på hela läpparna vilket ger ett mer sminkar utseende än vad lip blush gör. 

Fräknar
Att tatuera in fräknar har blivit mycket populärt de senaste åren, det ger en fräsch look hela året. 

Tatueringsborttagning
Med saltlösning går det att bleka ner en gammal kosmetisk tatuering, kanske har du en gammal microblading pigmentering som har övergått i en ful nyans eller till och med efterlämnat ärr? Om tatueringen inte är alltför mörk går det att behandla/bleka med hjälp av denna säkra saltlösningsteknik. Behandlingen är en process och kräver upprepade besök för att uppnå önskat resultat. OBS! Bara mindre kroppstatueringar, ex små namn annars görs bara på kosmetisk tatuering. 

Evighetssmycken/permanenta smycken
Enkla, nätta kedjor i silver eller guld som specialdesignas efter ditt önskemål. Istället för ett lås så svetsar man ihop kedjan så den sitter där så länge du vill. Ett ”evighetssmycke”. Håll det enkelt eller välj flera, kanske lägg till en ”charm”.

Skäm bort dig själv eller varför inte skaffa likadana smycken ihop med din bästa vän? Ett fint minne att dela tillsammans. 

Sterling silver eller 14K guldfyllda kedjor finns att välja på i många olika varianter. Alla kedjor har anti-tarnish behandling som ger dem ett skydd mot normalt slitage och färgar inte av sig på huden. Smyckena sitter på så länge du önskar. Vill du ta av, kanske för att genomgå en röntgen etc. är det bara att klippa av (vid svetsningen), med en sax. 

Infinity bracelet, welded bracelet, forever bracelet, eternity bracelet, permanent jewellery, evighetssmycke, evighetsarmband, permanenta smycken etc.

Elegant piercing 
Nyhet är nu att vi erbjuder elegant piercing. (Med nål ej pistol) Ge lite extra ”bling” till dina öron.

PRX-T33 – Kemisk peeling
PRX-T33 är en ny nålfri behandling inom biorevitalisering (kosmetisk föryngringsprocedur) som arbetar anti-aging och hudföryngrande med väteperoxid och TCA.

Behandlingen passar alla hudtyper och kan utföras året runt då den inte gör huden solkänslig.

Airbrush bryn
Airbrush bryn är den hetaste ögonbrynstrenden 2024! ⭐️ Snyggt med ombe’effekt!
Airbrush håller längre än traditionell färgning av ögonbryn. Och kan självklart specialanpassas efter varje kunds önskemål.

Genom att använda hybridfärg och airbrushteknik kan vi skapa ögonbryn som ser naturligt fylliga och definierade ut.

Mer info på vår BokaDirekt.