OM PETRA OF SWEDEN

Petra Hedin heter jag och jag är grundare till PETRA OF SWEDEN AB. 

Mina utbildningar inom kosmetisk tatuering och medicinsk tatuering har jag utfört hos några av världens ledande artister inom varje område. Mina SMP utbildare kallar mig deras ”SMP QUEEN”. Jag har arbetat med kosmetisk tatuering sedan 2016. 

På BokaDirekt kan ni läsa över 330+ olika recensioner. Jag älskar verkligen mitt yrke och är så tacksam för alla fina möten med våra kunder.

När vi tatuerar vill vi skapa ett så naturligt resultat som möjligt. Det ska knappt synas att det är en tatuering utan bara grymt snygga ögonbryn, läppar, SMP etc.

(Petra tar bara emot rekvisitioner från Uppsala läns landsting)

  • Har du väldigt tunt hår, höga vikar eller kanske ett hårfäste som dragit sig bakåt? SMP är en avancerad pigmenteringsteknik där man under flera besök skapar illusionen av hår med hjälp av små tatuerade ”prickar” s.k. hårsimulering. Detta ger dig utseendet av en tät frisyr samt ger dig hårlinjen tillbaka.
  • Är du trött på att stå och fylla i ögonbrynen varje morgon, eller har en eyeliner som smetar ut under dagen. Kanske vill du slippa att ta på nytt läppstift efter varje måltid? Då är kosmetisk tatuering något för dig! Du ser fräsch ut redan när du kliver upp ur sängen på morgonen, efter träningspasset och oavsett om det regnar eller blåser ute. Ingen dag blir en dålig sminkdag.
  • Vi arbetar med en elektrisk tatueringsmaskin anpassad för just kosmetisk tatuering, detta är en skonsam teknik som inte skadar huden. Vi är extremt noggranna, har ett vant öga för detaljer och tatuerar våra kunder så att resultatet ska se så naturligt ut som möjligt.
  • Vi erbjuder tatueringsborttagning med saltlösning – Saline Tattoo Removal. Läs mer under ”Frågor & Svar”
  • Nyhet är nu att vi erbjuder piercing (med nål ej med pistol), öron, näsvinge och navel. Mer info på vår BokaDirekt.
  • Vi utför även tjänsten evighetssmycken/permanenta smycken (permanent jewellery, eternity bracelet, welded bracelet), läs mer på vår BokaDirekt.
  • Kamouflage/behandling av ärr och bristningar går under medicinsk tatuering och utförs enbart av Petra. Utbildad i Kanada som är ett land väl kända för sin expertis och kunskap inom området. Boka din tid via BokaDirekt
  • PRX-T33 är en ny nålfri behandling inom biorevitalisering (kosmetisk föryngringsprocedur) som arbetar anti-aging och hudföryngrande med väteperoxid och TCA. Behandlingen passar alla hudtyper och kan utföras året runt då den inte gör huden solkänslig. Mer info på BokaDirekt.